Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Peperdure Spanjaard moet in Londen plaatsmaken voor Huntelaar'

Laatste update:

Volgens enkele Engelse media, waaronder de Daily Mirror en The Express, is de kans groot dat de 29-jarige Soldado in januari uit Londen vertrekt. Mauricio Pochettino ziet het ook niet in de ex-spits van onder meer Valencia zitten en weet dat onder meer Internazionale interesse heeft. Als Soldado vertrekt, dan komt Klaas-Jan Huntelaar naar verluidt in beeld bij de tweevoudig landskampioen.

De Oranje-international heeft een aflopend contract bij Schalke 04 en zou voor een kleine vier miljoen euro op te halen zijn. Huntelaar zou in een eerder stadium al in beeld zijn geweest bij Tottenham. Zo werd hij volgens de Daily Mail gezien als de opvolger van Robbie Keane en afgelopen zomer werd Huntelaar ook volop met Tottenham in verband gebracht. Overigens schijnen ook Liverpool en Arsenal belangstelling te hebben.

Denk jij dat Klaas-Jan Huntelaar in januari bij Schalke 04 vertrekt?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
18
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties