Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peperduur Real Madrid pakt dankzij Ronaldo Super Cup

Laatste update:

Ronaldo kreeg dus weer de spotlights op zich gericht, maar vooraf was er ook veel aandacht voor nieuwelingen Toni Kroos en James Rodríguez, die tegen Europa League-winnaar Sevilla in de basis begonnen. Het elftal van Real dat door Carlo Ancelotti in het veld werd gestuurd heeft in totaal liefst 473,5 miljoen euro gekost en daarmee was het team de duurste uit de voetbalgeschiedenis. De sterren van Real maakten het wel waar, want de Champions League-winnaar was duidelijk sterker dan tegenstander Sevilla. Ronaldo beproefde in de vierde minuut voor het eerst zijn geluk, maar dit schot kon eenvoudig gekeerd worden door Beto.

De doelman van Sevilla moest verder opletten bij pogingen van Gareth Bale, die speelde in de stad waar hij geboren werd, en een vrije trap van Ronaldo belandde op het dak van het doel. Ook de derde poging van de Portugees leverde geen goal op: na een geweldige pass van Kroos bracht Karim Benzema de bal bij Ronaldo, die zichzelf met een handige beweging vrij speelde, maar van dichtbij op Beto schoot. Ronaldo baalde zichtbaar van zijn misser, maar opende de score vijf minuten later alsnog. Na een fantastische voorzet van Bale kon hij Beto met een volley van dichtbij passeren.

Sevilla moest in de achtervolging en door defensief geklungel bij Real kwam er ook een goede kans op de gelijkmaker, maar Iker Casillas (die de voorkeur kreeg boven nieuwkomer Keylor Navas) hield Daniel Carrico van het scoren af. Casillas werd verder niet echt getest en zag Ronaldo er kort na rust 2-0 van maken: de aanvaller werd nu bediend door Benzema en schoot de bal met links hard in de verre hoek. Beto zat er nog wel aan en had de inzet ook eigenlijk moeten keren, maar de knal was de keeper van Sevilla te machtig. Ronaldo werd daardoor de eerste speler van Real Madrid die twee keer scoorde in een Europese finale sinds Jorge Valdano in 1986.

Sevilla slaagde er hierna niet in om de wedstrijd nog spannend te maken. De manschappen van Unai Emery probeerden nog wel om de aanval te zoeken, maar waren simpelweg een stuk minder dan Real en wisten geen openingen te vinden in de Madrileense defensie. Aan de overkant kwam Rodríguez nog in de buurt van zijn eerste doelpunt voor Real, maar het schot van de Colombiaan werd gekeerd door Beto. Niet lang hierna werd Rodríguez gewisseld voor Isco, met wie de score niet meer in beweging kwam. Kroos bleef overigens negentig minuten staan bij Real, dat de eerste officiële prijs van het nieuwe seizoen dus binnen heeft. Met dank aan Ronaldo, die klaar is voor een nieuwe jacht op records.

-
Denk je dat Real Madrid dit seizoen de Champions League kan prolongeren?

Meer nieuws

VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
13
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
27
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties