Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Per telefoon ontslagen clubicoon van NAC gaat aan de slag bij ADO

Laatste update:

Penders speelde de laatste elf jaar van zijn loopbaan voor NAC Breda en bleef na zijn actieve loopbaan werkzaam bij de Parel van het Zuiden. De oud-verdediger was in Breda werkzaam jeugd-, assistent- en interim-trainer, tot hij in maart per telefoon zijn congé kreeg. Bij ADO krijgt Penders nu een kans om zijn trainersloopbaan nieuw leven in te blazen. Hij gaat zijn werkzaamheden in Den Haag combineren met het behalen van het hoogste trainersdiploma.

"Rob is een trainer die rust uitstraalt en geduldig is met het opleiden van spelers. Met zijn ruime ervaring als speler en trainer kan hij spelers op de juiste manier voorbereiden op een mooie carrière", laat Frans Danen, hoofd jeugdopleidingen bij ADO, weten op de website van de club. De nummer negen van het afgelopen Eredivisie-seizoen communiceert tevens de komst van Franken bij de Onder-15 en Ninaber bij de Onder-12.

Franken werkte eerder voor RVVH (dames, jeugd en het eerste elftal), Aruba, Achilles Veen en FC IJsselmonde en maakt nu de overstap naar ADO. Ninaber komt over van Excelsior Maassluis en heeft een verleden bij DHC Delft, SV Den Hoorn en de KNVB. Danen: "Giovanni heeft als trainer ervaring op diverse niveaus en had de ambitie om zichzelf verder te ontwikkelen bij een BVO. Wij bieden hem, met zijn professionele achtergrond, graag deze kans. Gino heeft tot slot al veel stappen gezet als trainer. Bij ons kan hij zichzelf, en de talenten van de Onder 12, volop blijven ontwikkelen."

Goede keuze van ADO?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
25
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
335
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties