Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pereira: 'Hij scheelt inderdaad ruim tien jaar met de meeste Ajacieden'

Laatste update:

Robin van Persie zal een van de spelers zijn waar Ajax op moet letten, als de Nederlander daadwerkelijk binnen de lijnen verschijnt. Met zijn 32 jaar is Van Persie een veteraan, zeker in vergelijking met de jeugdige Ajacieden. Een voordeel? "Hij scheelt inderdaad ruim tien jaar met de meeste Ajax-spelers. Maar in een land als Nederland is het dankzij de uitstekende voetbalopleiding heel normaal dat spelers van zeventien à achttien jaar al Europese wedstrijden in het eerste elftal spelen."

"Het is dus niet echt een voordeel voor ons, maar ook geen nadeel natuurlijk. Robin van Persie heeft de kwaliteiten om de wedstrijd in ons voordeel te beslissen. Hij kan het verschil maken." Ajax moet winnen om hoop te houden op overwintering, terwijl de Turkse club minder van een zege afhankelijk is. "Al zullen we niet op een gelijkspel spelen. Dat is nooit ons doel. We willen altijd winnen."

-
Wie gaat hoger eindigen in de groepsfase?

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
2
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
1
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
10
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties