Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez adviseert vertrek bij Ajax: 'Vitesse bijvoorbeeld, als Tannane weggaat'

Laatste update:

"Ekkelenkamp heeft natuurlijk weinig tot niets gespeeld", zei Perez zondagavond in zijn analyse voor Dit was het Weekend. "Ik zie wel enigszins muziek in die jongen. Het is gewoon een lopende speler. Ik denk dat hij nét iets meer vertrouwen moet krijgen bij een club net hieronder." Bij de meeste Eredivisie-clubs kan Ekkelenkamp moeiteloos mee, zo luidt het oordeel. "Ik denk dat hij echt een zeer toegevoegde waarde kan zijn voor een Vitesse bijvoorbeeld. Als Oussama Tannane weggaat, een heel ander type."

'Ajax is overtuigd en wil contract voor meerdere jaren verlengen'

De landskampioen wil het contract van een van de middenvelders graag verlengen.Lees artikel

aDe door Perez besproken middenvelder keek terug op een geslaagde middag tegen Vitesse. "Ik stond in de basis, heb negentig minuten gespeeld en het was een mooi moment om mezelf te laten zien. Ik kan redelijk tevreden zijn", liet Ekkelenkamp optekenen door De Telegraaf. Na het EK met Jong Oranje zal er in overleg met Ajax een beslissing worden genomen over de toekomst. Zijn huidige contract loopt door tot de zomer van 2022. "Alle opties blijven open."

Ekkelenkamp werd eerder genoemd bij sc Heerenveen en FC Twente, maar Ajax wenste in beide gevallen niet mee te werken aan een verhuurperiode. "Een verhuur was onbespreekbaar. Dat was jammer, want de tweede seizoenshelft speelde ik een stuk minder vaak dan de eerste. Dan denk je toch dat een verhuur misschien wel beter was geweest." In de geplande gesprekken met trainer Erik ten Hag en directeur voetbalzaken Marc Overmars zal ook een eventuele contractverlenging aan bod komen. De laatste keer dat er gesproken is over een nieuwe verbintenis was in oktober vorig jaar. "Dat laatste is niet gek, omdat er geen haast was."

Zie jij Jurgen Ekkelenkamp definitief doorbreken bij Ajax?

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
31
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties