Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez adviseert voor Klassieker: 'Het hoort niet bij Ajax, maar is beste optie'

Laatste update:

"Ik weet niet of hij dat kan. Ik betwijfel het", vervolgt de Deen. Schreuder werkte eerder succesvol als assistent-trainer bij Ajax onder Erik ten Hag. In die periode werd eerstgenoemde alom geprezen als 'het tactisch brein' binnen de staf. "Tactisch is hij even goed als Arne Slot van Feyenoord hoor, dat denk ik echt", zegt Perez. "Hij is echt een heel goede tacticus. Maar het is wel iets heel anders om beslissingen te nemen als hoofdcoach."

Sinds de komst van Schreuder heeft Ajax een gigantisch verval ingezet op sportief gebied. De wedstrijd van zaterdag tegen FC Twente (0-0) was daar volgens Perez een schrijnend voorbeeld van. "Afgelopen zaterdag toen het nog elf tegen elf was... Het deed echt pijn aan de ogen." De analist stelt dat Ajax opmerkelijk genoeg gered werd door de rode kaart van Devyne Rensch, omdat met elf man veel te veel ruimte werd weggegeven aan Twente. Met een man minder hield Ajax het compacter en werd een punt over de streep getrokken.

Het wordt Schreuder volgens Perez bepaald niet eenvoudiger gemaakt met het beleid van bovenaf. "Als je een heldere visie hebt, koop je betere spelers. Hoe je het wendt of keert, dat maakt het makkelijker." Tot nu toe pakken de aankopen niet gelukkig uit in Amsterdam. "Van de zes opbouwers, keeper, verdediging en nummer zes, willen er vier de bal liever niet hebben." Perez doelt waarschijnlijk op doelman Gerónimo Rulli, rechtsback Jorge Sánchez, linksback Calvin Bassey en verdedigende middenvelder Edson Álvarez. "Hoe moet je dan in godsnaam opbouwen? Het hoort ook niet bij Ajax om de lange bal te spelen, maar in principe is het de betere optie. Ik heb sympathie voor Schreuder, maar je kan niet zeggen dat hij het goed doet."

Meer nieuws

Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
28
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
6
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
2
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
2
'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
17
UEFA maakt bekend welke artiest optreedt voor aftrap Champions League-finale
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties