Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'

Laatste update:

Onder meer clubiconen Thomas Müller, Manuel Neuer en Joshua Kimmich vragen de gunst aan de supporters van Bayern. "Kom allemaal in het rood. Kijk in je kast of je iets hebt of koop anders iets voor jezelf", zei Müller in een video op social media.

De Oostenrijkse middenvelder Konrad Laimer gebruikte dezelfde bewoordingen als Borussia Dortmund om hun harde kern aan te duiden: die Gelbe Wand. In de video zei hij dat hij hoopt dat de spelers van Bayern dinsdagavond 'tegen een rode muur aan voetballen.'

Op de persconferentie voorafgaand aan de halve finale van de Champions League, benadrukte ook trainer Thomas Tuchel het belang van de fans. "We hebben een absolute topsfeer nodig. Het was al goed tegen Arsenal, maar we hebben nog meer nodig."

"Het publiek moet het spel ademen en beleven en ons steunen als het moeilijk is. We hebben maximale steun nodig om ons door fases te loodsen waarin we het moeilijk hebben."

Bayern wist in de kwartfinale van het miljardenbal knap af te rekenen met Arsenal. Over twee duels was der Rekordmeister met 3-2 te sterk voor de Londenaren.

Dinsdag wacht het eerste duel van het tweeluik met Real Madrid. De return in Spanje staat volgende week woensdag op het programma.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
12
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
19
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
5
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties