Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez: 'Als hij nu voor Bayern München kiest, dan heeft hij groot gelijk'

Laatste update:

"Een andere scenario dan bij Ajax blijven kon ik mij al niet voorstellen. Dat je binnen nu en een week de deur dichttrekt in Amsterdam terwijl je bovenaan staat", zegt Vermeulen in Voetbalpraat van FOX Sports. Perez denkt dat Ten Hag zichzelf in de vingers snijdt door 'nee' te zeggen tegen het trainersloze Bayern. "Als ze nu iemand aantrekken voor de langere termijn, dan is zijn kans verkeken."

Vermeulen heeft echter geen boodschap aan de constatering van Perez. "Dit kan echt niet. Hij (Ten Hag, red.) is slim genoeg om te realiseren dat dit echt niet kan. Hij kan weer kampioen worden met Ajax en zit nog in de Champions League met een goed elftal waar hij wat mee kan bereiken na de winterstop. Er wordt anders gezegd dat je de club en het elftal in de steek laat." Perez is het wederom niet eens met Vermeulen. "Als Ten Hag nu voor Bayern kiest, dan heeft hij groot gelijk."

Ten Hag: 'Ik maak dit seizoen sowieso af bij Ajax'

"Zal de Ajax-achterban het leuk vinden als hij de deur achter zich dichttrekt en naar Bayern vertrekt? Echt niet", beantwoordt Vermeulen zijn eigen vraag. "Bovendien heeft Ajax geen alternatief. De supporters zullen het hem echt verwijten als hij nu vertrekt. Je kan niet tijdens een lopend seizoen deze club en dit elftal in de steek laten met droge ogen en naar München gaan. Dat is een onmogelijke opgave."

Vermeulen denkt te weten dat Ten Hag hoog op het lijstje van de Bayern-leiding staat. "Hij kent de club en spreekt de taal. Ten Hag is succesvol met Ajax, dat is een prachtig profiel voor Bayern om hem aan te trekken. En kijk verder naar de alternatieven. Ze kunnen ook Arsène Wenger nemen." Perez snapt wel waarom Bayern onder meer naar Ten Hag kijkt als opvolger van Kovac. "Dat komt door het geweldige Champions League-seizoen met Ajax. En het scenario is dat je na de winterstop geen Europees voetbal meer speelt met Ajax. Is het dan nog niet aantrekkelijk om naar Bayern te gaan?"

-
Ben jij het eens met Kenneth Perez over Erik ten Hag?

Meer nieuws

Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
0
Complete leegloop dreigt voor Vitesse: al deze spelers willen weg
13
FC Barcelona laat Xavi in persoonlijk gesprek weten dat hij moet vertrekken
63
Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
7
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
34
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties