Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez betrekt 'falende' Blind in discussie over 'vormcrisis' bij Tagliafico

Laatste update:

"Die Tagliafico is zo'n ervaren speler", verklaart Sjoerd Mossou, verslaggever van het Algemeen Dagblad. "Hij had er drie wedstrijden voor nodig om te zien dat iedere keer als hij naar voren rende, dat ze aan de andere kant alleen voor de keeper stonden. Dat is dan een Argentijns international.." Mossou vindt dat Dest gezien zijn leeftijd nog fouten mag maken in al zijn onervarenheid. "Dest is een hele jonge jongen, is druistig en rent af en toe zichzelf voorbij."

Erik ten Hag zelfkritisch: 'Ik ben ook niet onfeilbaar'

Volgens voetbalcommentator Arno Vermeulen is Tagliafico aan een 'heel slechte periode' bezig bij Ajax. "Bij elke wedstrijd van Ajax zit hij verdedigend in de problemen en aanvallend zie ik ook geen bijzondere dingen, zoals vorig jaar wel het geval was", zo krijgt de Argentijnse vleugelverdediger de nodige kritiek te verwerken. "Hij is gewoon twee klassen minder dan een jaar geleden."

Kenneth Perez vindt dat de verdediging van Ajax leiderschap mist en wijst daarbij specifiek naar Daley Blind. "Blind staat op die positie om spelers goed neer te zetten en hij heeft daarnaast ontzettend veel inzicht", aldus de oud-middenvelder. "Maar dat hij dan geen verantwoordelijkheid neemt en tegen Tagliafico zegt: 'Zou je niet eens ergens anders gaan staan, je ziet toch wel dat ik iedere keer in de problemen kom bij dat sprinten van jou?' Volgens Perez moet Blind zoiets ook aan de andere kant van de Ajax-verdediging doen. "Hetzelfde met Dest, het is geen rocket science."

Ben jij het eens met Kenneth Perez over Daley Blind?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
9
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties