Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez: 'Bij Ajax is de ballon na Valencia langzaam leeggelopen'

Laatste update:

De Deen prijst de 'puike prestatie' van AZ in de eerste seizoenshelft. "Maar zelfs bij Ajax, dat veel geld én een brede selectie heeft, zie je wat een druk programma en blessures kunnen doen", zegt hij in De Telegraaf. "AZ speelt na de winterstop ook nog in de Europa League en kan tegen dezelfde problemen aanlopen. Het verbaast me hoe goed AZ zonder echte rechtsbenige centrale verdediger presteert. Maar raken er meerdere spelers geblesseerd van het drietal Fredrik Midtsjø, Myron Boadu en Calvin Stengs, dan gaat dat waarschijnlijk wel punten kosten."

Ajax bleef dit seizoen lang ongeslagen, maar verloor achtereenvolgens van Willem II, Valencia en AZ. "Je moet de impact van de uitschakeling tegen Valencia niet onderschatten. Natuurlijk mogen de spelers door in de Europa League, maar zij willen Champions League spelen", vervolgt Perez. "Het gevoel van teleurstelling ken ik na de bekende uitschakeling met AZ tegen Sporting Portugal, in de halve finale van de Europa League. Daarna moesten we nog vier of vijf wedstrijden spelen, waarvan we er één wonnen en één gelijkspeelden."

De situatie die Perez meemaakte met AZ is volgens hem niet helemaal te vergelijken met de uitschakeling van Ajax dit Champions League-seizoen. "Bij ons werd de ballon in één keer doorgeprikt. Bij Ajax is die na Valencia langzaam leeggelopen", vertelt hij. "De staf en spelers moeten zorgen dat de ballon in de winterstop weer wordt opgeblazen. De combinatie van de uitschakeling, blessures en vermoeidheid was te veel. In januari heeft iedereen zich neergelegd bij het vervolg in de Europa League, zijn veel geblesseerden weer terug, heeft iedereen de batterij opgeladen en is er misschien nog wel een aankoop gedaan ook."

Wie wordt dit seizoen landskampioen?

Meer nieuws

Driessen rouwt niet om vertrek bij Ajax: 'Heeft er echt geen klote van gebakken'
1
Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
3
Man van 60 miljoen en 317 duels bevestigt vertrek bij Man United via Instagram
5
Thomas Vermaelen is met Ajax in gesprek over terugkeer naar de club
19
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
16
Messi verschijnt in trailer Bad Boys-film en spreekt een paar woorden Engels
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties