Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez brengt matig FC Twente naar eerste plaats

Laatste update:

Goed was het zeker niet wat de ploeg van Steve McClaren liet zien in Waalwijk. Twente had het opvallend lastig met hekkensluiter RKC, dat in de eerste helft wel twee tegentreffers kreeg maar beide doelpunten afgekeurd zag worden wegens buitenspel. Na rust kreeg Charlison Benschop vervolgens een enorme kans om de thuisploeg op voorsprong te brengen, maar hij faalde, waardoor Twente alsnog aan het langste eind kon trekken. Perez was na een fraaie assist van Bryan Ruiz de matchwinner.

Diezelfde Ruiz kreeg in de beginfase de eerste kans van de wedstrijd. De bal schoot ietwat toevallig door tot bij de Costa Ricaan, die echter te laat startte en daardoor net tekort kwam. Bij de tweede mogelijkheid voor Ruiz was het raak, maar zijn doelpunt werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Het waren eigenlijk de enige wapenfeiten uit het eerste half uur, dat niet bijster vermakelijk was. RKC had verrassend genoeg een licht overwicht, maar kon geen kansen creëren.

Kort voor rust leek alsnog de openingstreffer voor Twente te vallen, toen Douglas uit een vrije trap van Perez raak kopte. Onderweg was de bal echter nog getoucheerd door Slobodan Rajkovic, waardoor Douglas buitenspel kwam te staan en het feest niet doorging. Na rust zocht Twente verder naar de openingstreffer, maar RKC kreeg daar uit het niets de beste kans voor. Benschop kwam alleen voor Sander Boschker te staan, maar faalde in de afronding en schoot tegen de keeper aan.

Twente zette vervolgens iets meer druk en dit leidde tot het gewenste resultaat. Een prachtige pass van Ruiz kwam op het hoofd van Perez terecht, die met gevaar voor eigen leven binnenknikte. Velen vreesden dat de wedstrijd hiermee direct beslist was, maar RKC gaf zich niet zomaar gewonnen en kwam nog bijzonder dichtbij de gelijkmaker. Met enig geluk kwam de bal terecht bij Frank van Mosselveld, die in het strafschopgebied uithaalde maar Boschker zijn inzet op de lat tikte. Cheikh Tioté veroorzaakte vervolgens bijna een penalty, maar omdat die niet gegeven werd, hield Twente stand.

Eredivisie
RKC Waalwijk
0 - 1
FC Twente

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties