Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez en De Boer stippen overgewicht aan: 'Hij is iets te dik, honderd procent'

Laatste update:

Halverwege de tweede helft, bij een 1-0 achterstand, sloeg El Messaoudi voor het eerst toe. Een schot van Patrick Joosten werd onderweg aangeraakt door de aanvallende middenvelder, waarna de bal in de verre hoek achter Bizot verdween. De gifbeker voor AZ was nog niet leeg, want diezelfde El Messaoudi schoot korte tijd later raak na goed voorbereidend werk van Joosten. Bij praatprogramma Dit was het Wekend wordt El Messaoudi door Perez 'echt een lekkere speler' genoemd.

Ahmed El Messaoudi in de wedstrijd tussen AZ en FC Groningen.

"Misschien is het helemaal niet zo, maar ik heb bij hem altijd het idee dat hij iets aan de corpulente kant is voor een absolute topspeler", voegt de Deen er echter aan toe. "Maar de techniek en inzet heeft hij wel. Ik vind hem een beetje Joey Veerman-achtige trekjes hebben. Hij weet eigenlijk altijd wat er om hem heen gebeurt en wat hij moet doen. Ik vind het een mooie speler in de kleine ruimte. Hij voetbalt heel makkelijk." Ronald de Boer twijfelt niet aan het overgewicht. "Hij is iets te dik, honderd procent."

Perez weet uit zijn eigen carrière dat het belangrijk is om uiterst fit te blijven. "Ik weet niet of het het shirt is, of dat hij gewoon zo gebouwd is... Maar in de top moet je een bepaald vetpercentage hebben, anders is het bijna niet te doen", stelt de oud-middenvelder van onder meer Ajax en FC Twente. "Ik heb ook gevoetbald en ik merkte echt het verschil wanneer ik op tien, acht of zeven procent zat. Je was gewoon alerter, beter, je kon langer doorgaan en meer doen."

-

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
4
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
5
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties