Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez: 'Er wordt altijd gezegd dat Ajax hem blind moet terugkopen, maar...'

Laatste update:

"Het valt mij op hoe snel er wordt gezegd over een speler, vooral van kleinere clubs, dat diegene snel een stap kan maken", opent de analist tijdens Dit was het weekend op ESPN. "Zo van: 'Hij moet dat niveau aankunnen of hij moet naar die club.' Nou, zo makkelijk is dat allemaal niet. Als je goed zit te kijken... Ik let er vaak op hoe een speler zich oriënteert op het veld. Hoe snel ziet een speler iets en hoe snel kan hij zijn plannen uitvoeren?"

"Dan heb je dus Timber. Van hem wordt altijd gezegd dat Ajax hem blind moet terugkopen, maar je moet wel iemand direct na je aanname de diepte in kunnen sturen." Perez refereert onder meer aan een moment in de zevende speelminuut tijdens het Eredivisie-duel tussen Feyenoord en FC Utrecht (2-1). Timber kwam in balbezit op het middenveld en had met een directe steekpass Anastasios Douvikas het zestienmetergebied in kunnen sturen. De middenvelder wachtte echter te lang en leverde vervolgens een hoge voorzet in de handen van doelman Ofir Marciano af.

"Kijk, wat je veel ziet bij dit soort spelers is dat ze veel naar beneden kijken. Ze kijken eerst naar de bal om die onder controle moeten krijgen. Maar als je dusdanig lang naar beneden kijkt, dan ben je eigenlijk het overzicht kwijt. Je kan het wel leren, maar het is moeilijk om te leren." Collega-analist Kees Kwakman denkt dat Timber 'de stap' nog wel kan maken. "Fysiek en technisch zie je echt dat hij erbovenuit steekt. Het omhoogkijken heeft hij weliswaar niet van nature, maar ik denk zeker dat het hem in trainingsvorm aan te leren is."

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties