Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: 'Er wordt gedaan alsof dit nog nooit eerder is vertoond in de Eredivisie'

Laatste update:

"Er wordt gedaan of dit nog nooit eerder vertoond is in de Eredivisie", aldus Perez. "Het is gewoon een wisselspeler van Ajax die wisselspeler is geworden bij RB Leipzig en nu weer wissel gaat zitten bij Ajax. En er wordt toch een heisa om gemaakt, god man. Het lijkt wel een campagnefilmpje van ESPN", doelt de analist op zichzelf. Perez vertolkte maandag de hoofdrol in een nieuwe commercial, nadat hij zijn contract bij de betaalzender verlengde. Brobbey lijkt in ieder geval de eerste weken van januari en februari verzekerd van een basisplek, als Sébastien Haller naar de Afrika Cup is. "Die Afrika Cup is maar een maand", besluit Perez.

Meer: Beuker en De Lang onthullen: vier spelers moeten ‘geraamte’ van Ajax gaan vormen | Brian Brobbey wordt nog voor rust gewisseld bij Ajax

Ook Sjoerd Mossou, die eveneens aanschoof in het voetbalpraatprogramma, begrijpt de transfer van Brobbey niet helemaal. "Het is wel een rare transfer", aldus de journalist van het Algemeen Dagblad. "Ergens snap ik de heisa wel. Een speler die met zijn volle verstand niet één maar tien keer een contractverlenging weigert... Het is van beide partijen een beetje gek. Als je er pragmatisch naar kijkt is het heel logisch", doelt Mossou op de Afrika Cup. Haller is, mits Ivoorkust de finale haalt van het Afrikaanse landentoernooi, van 9 januari tot en met 6 februari afwezig.

Brobbey zelf is blij om terug te zijn bij Ajax, zo vertelde hij toen de deal beklonken werd. "Ik ben blij terug te zijn, mijn vrienden weer te zien en zal alles geven om - net als vroeg seizoen - mijn steentje bij te dragen aan het succes", geeft Brobbey te kennen. RB Leipzig pikte hem afgelopen zomer transfervrij op bij Ajax, maar de spits kwam in Duitsland in het afgelopen halfjaar tot slechts 124 speelminuten verspreid over 9 wedstrijden. "Daar heb ik geen spijt van. Het verhaal was goed, maar nadat de trainer (Julian Nagelsmann, red.) en TD (Markus Krösche) vertrokken en André Silva als nieuwe spits werd gehaald, was alles in één klap anders."

Ben jij blij met de terugkeer van Brian Brobbey bij Ajax?

Meer nieuws

Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
23
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
2
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
9
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties