Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez ergert zich kapot aan reactie van Ajacied: 'Krankzinnig, belachelijk!'

Laatste update:

Vos kreeg in de blessuretijd zijn tweede gele kaart na een overtreding op Vitinha. Vervolgens verliet de Ajacied onder luid applaus van het publiek, waarna hij zelf terugklapte. Onbegrijpelijk, vindt Perez. "Ik denk dat Ajax met een goed gevoel van het veld afstapt, zo van: drie goals gemaakt en gevochten voor wat we waard zijn. De supporters hebben in ieder geval wat Nederlandse jongens en minder aankopen in actie gezien."

"En dan Silvano Vos, die klapt bij het verlaten van het veld terwijl hij net rood heeft gepakt. Het is toch belachelijk! Je bent net ingevallen, krijgt rood en gaat dan klappen naar het publiek. Dat is toch krankzinnig? Als je net rood krijgt, vind ik die reactie heel bijzonder. Je bent toch teleurgesteld in jezelf dan? Nou, laten we het er maar op houden dat hij jong is", aldus de analist, die geen bijval krijgt van collega Marciano Vink.

"Ik denk dat het publiek ook een bepaalde strijdlust bij hem zag", geeft Vink aan. "Je moet naar de hele situatie kijken. Die club staat in de brand en dan heb je spelers op het veld staan die elkaar niet zo goed kennen. Er is een grote roep om eigen jeugd, om eigen spelers en om herkenning. En toen kwam Vos erin, die meteen alles gaf. Als het hele stadion dan applaudisseert, dan snap ik zijn reactie wel", aldus de analyticus.

UEFA Europa League
Ajax
3 - 3
Olympique Marseille

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties