Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez fantaseert over Ajax-speler onder Slot: 'Dan kan er wél muziek in zitten'

Laatste update:

De afgelopen weken doen veel goeds voor Mintehs seizoenscijfers. Sinds het duel met Almere City op 25 februari produceerde de Newcastle United-huurling zes goals en twee assists, zijn totaal deze jaargang op negen goals en vier assists brengend. Perez wil daarom terugkomen op zijn eerdere kritiek.

De analist plakte eind vorig jaar namelijk nog de stempel 'dobbelsteenspeler' op Minteh, die te grillig zou zijn om op te kunnen vertrouwen. Volgens de Perez is de Gambiaan 'de dobbelsteen inmiddels voorbij'.

"Hij is een mooi voorbeeld van iemand die van zoveel geluk mag spreken dat hij op die leeftijd (19, red.) bij Feyenoord is gekomen. Dat hij Slot heeft ontmoet, en dat hij in Nederland al die dingen heeft geleerd waar wij hier prat op gaan", aldus Perez bij Dit was het Weekend.

Perez trekt de parallel met Carlos Forbs - in zijn ogen een vergelijkbare speler - die bij Ajax niet uit de verf komt. "Als het andersom was geweest, en hij met de structuur van Feyenoord had gespeeld, hadden wij waarschijnlijk gedacht: daar zit muziek in. Hij (Minteh, red.) heeft nu veel meer, maar ik denk dat dat zo'n grote rol speelt."

"Dit soort spelers hebben vrijheid nodig, maar ook structuur", concludeert Perez tot slot. "Wat heb je bij Ajax? Nul structuur. En bij Feyenoord heb je heel veel structuur. Maar hij is geen dobbelsteenspeler meer. Nee."

In principe keert Minteh komende zomer terug naar Newcastle, al sprak de vleugelspits al wel zijn welwillendheid uit langer in Rotterdam-Zuid te blijven. "Als ik de kans heb om hier te blijven, dan blijf ik natuurlijk, want het is een geweldige club", zo sprak Minteh in maart na de zege op Heracles Almelo.

Zou Carlos Forbs bij Feyenoord wél uit de verf komen?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties