Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez geniet bij Ajax: 'In Nederland laat hij zien dat hij een goede speler is'

Laatste update:

"Als Ajax ben je over het algemeen de betere ploeg, maar de tegenstander kan zich goed instellen en staat heel defensief. Dan moet je toch iemand hebben die de 1-0 maakt, want dan kun je vooruit en krijg je meer ruimte. Al die dingen kennen we wel. Maar ja, als iemand negen keer de 1-0 maakt... Nou, dan ben je best belangrijk", zo begint Perez. Klaassen verliet Ajax in 2017 voor een dienstverband bij Everton en keerde via Werder Bremen terug naar Amsterdam.

Meer: Klaassen wordt na titel van Inter gevraagd naar eventuele terugkeer bij Ajax

"Het is heel opvallend dat het keer op keer gebeurt: iemand gaat naar het buitenland, daar lukt het niet helemaal", stelt de Deense analist. "Wij vinden hem allemaal een goede speler en in Nederland laat hij zien dat hij een goede speler is. Hij begon als verdedigende middenvelder, dat had hij bijgeleerd bij Werder Bremen. Daarna is hij naar tien gegaan, toen Quincy Promes wegging. Toen heeft hij al deze goals gemaakt en zijn oude positie gevonden."

"De Premier League is dus net even een station te ver voor de meeste Nederlandse spelers. Je hoort het nu ook van Erwin Koeman, die met hem bij Everton werkte. Fysiek is het gewoon niet voldoende vanuit de Eredivisie", gaat Perez verder. Collega-analist Arnold Bruggink benadrukt dat er in de Premier League 'te veel anderen klaarstaan om je plek over te nemen'. Perez beaamt: "Het maakt geen bal uit dat je dertig miljoen euro hebt gekost."

Jan Joost van Gangelen noemt Klaassen vanwege zijn instelling de 'witte latino'. "Het is niet de meest sierlijke speler om naar te kijken, maar hij heeft zo'n ongelofelijk goede functionele techniek", reageert Perez. "Dat combineert hij met altijd op de goede plek te staan. Bij een corner beweegt hij altijd in de buurt van waar de bal gaat komen. Hij duikt altijd fantastisch op in het strafschopgebied."

Meer nieuws

Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
2
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
15
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
50
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
3
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties