Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez grapt over PSV'er: 'Als het nou een fan was die een prijs had gewonnen'

Laatste update:

"Ik weet niet wat er aan de hand was met hem", aldus de verbaasde Perez, die vervolgens verschillende beelden liett zien waarop goed duidelijk werd dat Max inderdaad wel erg vaak de bal verloor op zijn eigen helft. "Dit is een Duits international die net op stap is geweest met Duitsland. Zijn loop vandaag (zondag, red.) was zó zwaar, zoals hij overal achteraan liep. Het was echt grappig om te zien. Stel je voor dat het nou een supporter was die een prijs had gewonnen en daardoor mocht meedoen. Maar dit is gewoon een Duits international, die echt een complete off-day had."

"Het is normaal een goede speler die echt een complete off-day had", zo nam Perez de tegenvallende Max nog enigszins in bescherming. "Hij gaat naar huis, dat hoop ik tenminste, een beetje glimlachend zo van: 'What the fuck was ik aan het doen vandaag?'", aldus de analist. In de rust van het treffen tussen PSV en Heracles velde de analist overigens ook al een hard oordeel over de linksback. "Ik denk dat hij ziek is. Alles wat hij doet is gewoon vertraagd. Hoe hij sprint en hoe hij de bal raakt. Max levert een op de drie ballen gewoon in. Het ziet er allemaal best gek uit."

Perez was overigens wél onder de indruk van Olivier Boscagli, die Ibrahim Sangaré verving als controleur op het middenveld van PSV. De Fransman had een belangrijk aandeel in de doelpunten van Donyell Malen en Denzel Dumfries. "Dit is wat je bij PSV hebt gemist op het middenveld. Sangaré zou zulke ballen echt nooit geven. Dat is dus het verschil tussen een breker en iemand die een beetje kan voetballen", gaf Perez als compliment mee aan Boscagli.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
3
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
44
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties