Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez: 'Het is toch te gek voor woorden, echt kapitale missers van Ajax'

Laatste update:

"Het is toch te gek voor woorden dat je zo'n speler (Bassey, red.) hebt gekocht", opent Perez in de studio van ESPN. "Je hebt Wijndal gekocht voor tien miljoen. Die zat op de bank (tegen NEC, red.). Ik weet niet of het met griep te maken had." Presentator Jan Joost van Gangelen haakt gelijk in door te zeggen dat daar geen sprake van was. "Dat betekent dus dat je als club twee spelers hebt gekocht voor samen 35 miljoen euro. En uiteindelijk gaat een rechtsbenige rechtsback (Devyne Rensch, red.) links centraal spelen", uit de voormalig Ajacied zijn verbazing.

"En dan zet je Bassey op linksback en Wijndal niet. Dan is er toch iets helemaal fout gegaan in het aankoopbeleid afgelopen zomer?", deelt Perez een onvoldoende uit aan de technisch eindverantwoordelijken Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. "Het is verkeerd ingeschat. Het kan tegenvallen, dat kan altijd. Als je een speler koopt kan het net niet worden wat je had verwacht. Maar dit zijn wel kapitale missers. Waar je dus een Rensch, die nooit links centraal heeft gespeeld, in een competitiewedstrijd links centraal laat spelen. Dan moet Wijndal het wel heel bont maken, terwijl je Wijndal eigenlijk een beetje boven Blind had gezet. Hoe slecht kan hij dan geweest zijn?", vraagt Perez zich af.

Van Gangelen denkt dat Wijndal woensdagavond in Den Bosch alleen maar een basisplaats heeft omdat Jurriën Timber door ziekte ontbreekt. "Dat zou je denken, maar nee", heeft Kees Kwakman zo zijn twijfels. Schreuder legde zondag uit waarom Wijndal op de bank zat in Nijmegen. "Hij mag meer leveren en de concurrentie is daar", gaf de Ajax-coach aan bij ESPN.. "We hebben niet veel verdedigers, maar ze zijn aan elkaar gewaagd. Ik kies voor de jongens die het recent het beste hebben gedaan. Hij heeft ook goede periodes gehad."

KNVB Beker
FC Den Bosch
0 - 2
Ajax
Wat is de beste linksback voor Ajax?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties