Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez: 'Ik vind het ongelooflijk opvallend dat hij niet meegaat naar het EK'

Laatste update:

De Boer stuurde Babel geen uitnodiging omdat hij al had besloten dat de 34-jarige aanvaller de voorselectie niet zou overleven. Perez is van mening dat Babel van waarde had kunnen zijn voor het Nederlands elftal op het EK. "Babel kan wel degelijk voetballen, het is niet zo dat hij helemaal niks kan", zei Perez zondagochtend bij het programma Goedemorgen Eredivisie. "Babel heeft echt wel kwaliteiten. Ik vind het ongelooflijk opvallend dat hij niet meegaat naar het EK. Blijkbaar is er iets veranderd."

Meer: Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

Kees Jansma vindt het ook vreemd dat Babel niet met Oranje naar het EK gaat. "Hij is al die tijd geselecteerd en nu niet, terwijl er eigenlijk geen reden is om op je besluit van destijds terug te komen. Dat vind ik nogal tegenstrijdig", zei hij bij het programma van ESPN. "Ik ben van mening dat hij destijds eerder al had moeten afvallen. Destijds vond ik dat Babel overbodig was." De Boer liet eerder bij hetzelfde televisieprogramma weten dat Babel ook een belangrijke rol heeft in de kleedkamer. "Dat verhaal van die kleedkamer is prachtig, maar je wordt beoordeeld of je kan voetballen", aldus Jansma.

Hans Kraay junior sprak De Boer voordat hij zijn voorselectie naar buiten bracht en kreeg toen het vermoeden dat Babel hoe dan ook een uitnodiging zou krijgen. "Toen was hij best wel daadkrachtig en daar sprak alles uit dat hij geselecteerd zou worden. Deze snap ik niet", aldus Kraay junior. Perez denkt dat Babel niet zo'n grote rol in de kleedkamer zou spelen bij Oranje. "Jonge spelers kijken toch zo van: wat presteer jij dan? Als je dan weer dingen komt vertellen, denken zij ook: sorry, maar jij speelt niet. Of je moet zó'n carrière hebben gehad, zoals bijvoorbeeld Clarence Seedorf."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties