Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez: 'Je haalt een keeper van misschien 1.81 meter, dat vind ik frappant'

Laatste update:

Vooral met oog op het beleid in de jeugdopleiding vindt Perez het merkwaardig dat Ajax Lamprou heeft aangetrokken. "Weet je wat mij al opviel toen ze Lamprou haalden? Bij Ajax in de jeugdopleiding is het zo dat de keeperstalenten worden gemeten op hun toekomstige lengte. Als je dus niet langer wordt dan 1.85 meter, dat word je eigenlijk gevraagd om te vertrekken", vertelde de Deense analist maandagavond bij Natafelen. "En wat doe je? Je haalt een keeper van misschien 1.81 meter. Dat vind ik frappant."

Lamprou heeft gedurende zijn loopbaan al vaker kritiek gehad over zijn lengte. Perez vindt dat een kleinere doelman niet per se een slechte keeper is. "Maar het heeft wel met je reach te maken. Ik kon mij herinneren dat Fabien Barthez ook niet heel groot was. Maar dat was dan een exceptionele keeper en dat is Lamprou natuurlijk niet."

Ajax zou maandag besloten hebben op zoek te gaan naar een nieuwe tweede keeper. Er bestaan binnen de club veel twijfels over de capaciteiten van Lamprou. "Ze willen nu toch echt een keeper gaan huren, voor de rest van het seizoen. De naam van Stekelenburg viel, maar dat kan ik me nauwelijks voorstellen. Die heeft nu al twee jaar niet gekeept en verdient een dik salaris", zei Valentijn Driessen van De Telegraaf maandagavond bij Veronica Inside.

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
7
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties