Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez kan zijn geluk niet op bij zien van Ajacied: 'Oh, wat een talent!'

Laatste update:

Presentator Jan Joost van Gangelen vraagt Kwakman naar de verrichtingen van Kudus tegen de Portugezen. "Kudus begon niet zo goed", steekt de oud-verdediger van wal. "Hij had een paar keer balverlies - ook bij die kans van Ronaldo, alhoewel dat ook niet echt een fijn balletje was. Maar je zag daarna een aantal keer in de drukte wel hoe technisch hij eigenlijk is. Ook wel een beetje wat die Spanjaarden hebben." Perez kan zich niet inhouden en kakelt erdoorheen: "Oh, wat een talent, wat een talent!"

De voormalig middenvelder is het echter niet eens met zijn collega over de ideale positie van Kudus. Schreuder wisselt bij Ajax met hem af als nummer 10 en spits. Kwakman zou voor eerstgenoemde positie gaan. "Omdat hij, als hij onder druk wordt gezet, iemand kan uitspelen en met zijn rug naar de goal de bal kan vragen. Als je zo iemand op het middenveld hebt, is het wel goud waard", aldus de analist.

Perez heeft een andere kijk op de situatie. "Ik denk dat hij niet goed genoeg is in het druk zetten voor zo'n positie. Ik denk dat hij meer aan de rechterkant moet staan", deelt de Deen. Kwakman werpt tegen: "Daar is hij toch een stuk beter in geworden?" "Ja", reageert Perez, "maar zo'n Davy Klaassen, of Sébastien Haller - dat is goud waard met het druk zetten. Het gaat om het koppie. Hij is te onvoorspelbaar, daarom zeg ik ook de rechterkant. Zoals Ziyech, die stond ook niet helemaal in het midden. Aan de zijkant heb je niet zo'n verantwoordelijkheid voor druk zetten en dat soort dingen. Maar dat het een weergaloos talent is...", sluit Perez af met een lofzang.

WK
Portugal
3 - 2
Ghana
Op welke positie zou Mohammed Kudus het best renderen?

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
15
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
96
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties