Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez kiest topclub voor Joey Veerman: 'Daar kan hij heel veel voetbal brengen'

Laatste update:

Presentator Milan van Dongen vraagt aan Perez bij welke club in de top van de Eredivisie hij Veerman ziet spelen. "Ik denk dat hij bij PSV heel veel voetbal zou kunnen brengen op het middenveld. Mits een trainer dat wil", antwoordt Perez. Van Dongen reageert dat hij PSV-trainer Roger Schmidt en Veerman 'niet 1,2,3 samen ziet'. "Nou, dat komt denk ik door de situatie met Ihattaren", wijst de analist op de huidige rel rond Mohamed Ihattaren, die vanwege disciplinaire redenen uit de selectie van PSV werd gezet. "Daardoor denken wij dat Schmidt niet om kan gaan met technische spelers, maar dat zal niet het geval zijn. Hij kan tenslotte ook omgaan met Götze."

"Het enige is, wat hij zelf ook zegt, dat Veerman een bepaalde handleiding heeft", zo gaat Perez verder. "Als je iets tegen Veerman zegt, dan kun je ook wat terug verwachten. En dat is niet altijd handig, en zeker niet als je bij een club komt waar er nog twee voor jou klaarstaan. Misschien is het een proces wat hij dan zou moeten doormaken. Je mag niet een speler beter of leuker vinden door zijn interviews, maar ik vind hem een heerlijke joch. Hij vertoont in ieder geval niet sociaal wenselijk gedrag, wat je wel bij heel veel andere spelers ziet. Daar word ik af en toe wel heel moe van."

Van Dongen legt aan Perez voor of Veerman het eigenlijk wel moet aankunnen bij een topclub. "Weet ik niet", antwoordt de analist. "Soms denk ik van: heeft hij echt het vuur om in de absolute top te spelen en wil hij echt kneiterfit worden? Wil hij er echt alles voor laten? Kijk, voetballen kan hij als de beste. Daarin is hij misschien wel een van de beste spelers in de Eredivisie, met wie er bij de topclubs spelen. Maar bij een topclub gaat het niet zoals jij het wil, dan moet je concessies doen."

Zou jij Joey Veerman bij PSV willen zien?

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties