Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez krijgt meteen weerwoord als hij fraaie goal een 'toevalstreffer' noemt

Laatste update:

Perez zag hoe Til tijdens de gewonnen wedstrijd aan De Dijk tot een assist en een goal kwam voor PSV. Het doelpunt van de aanvallende middenvelder kon de Deen niet bekoren. "We zien hier zijn goal, maar dit is een toevalstreffer van hem", zo oordeelt Perez. "Dit is een mooi doelpunt, maar schieten is niet zijn ding." Dat lokt meteen een reactie uit bij Luijckx. "Dat ben ik niet met je eens. Dit is een wereldgoal, die maak je niet elk weekend. Hij is niet lekker aan de bal, maar heeft wel een goed schot."

Daar kan Perez zich dan weer niet in vinden, maar een verdere discussie blijft uit. Wel stelt de analist te weten dat Til in een defensiever systeem van PSV zijn rol kan hebben. "Deze manier van spelen, met counters, past heel goed bij hem. Dan ben je niet in balbezit en hoeft hij alleen maar te lopen. Guus Til is een hele goede loper die een goede timing heeft, maar voetballen kan hij niet zo goed. Als je de bovenligende partij bent en aan het voetballen bent, dan stopt Til het heel vaak als hij erbij betrokken wordt. Hij is heel goed als hij zijn loopjes kan maken."

Til kwam dit seizoen in 25 competitiewedstrijden in actie namens PSV. Daarin maakte de aanvallende middenvelder negen doelpunten en verzorgde hij drie assists. Ook liet hij een hattrick noteren in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax (3-5). Vorig jaar kwam Til in het shirt van Feyenoord nog tot vijftien competitiedoelpunten in 32 Eredivisie-duels en was hij ook tijdens de kwalificatie voor de Conference League op schot.

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
2
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
8
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
54
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties