Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez' man van het weekend wordt gelinkt aan Feyenoord: 'Voor 1,5 miljoen...'

Laatste update:

Flemming is bezig aan een uitermate sterk slot van het seizoen en is daarmee van enorme waarde voor Fortuna. In Enschede schoot de voormalig Ajacied eerst in een snelle reactie een bal in de kruising, om vervolgens ook een vrije trap in de uiterste hoek te krullen. "Bij de eerste moet hij heel snel handelen met links, en van een vrije trap ben ik altijd liefhebber", reageert Perez. "Gisteren bepaalde hij de wedstrijd om degradatie." Fortuna heeft de degradatiezone dankzij de felbevochten zege verlaten en staat nu vijftiende.

Mario Been legt in het praatprogramma de link tussen Flemming en Feyenoord. "Ze hebben nu Guus Til op zijn plek, maar die is gehuurd en moet mogelijk terug naar Spartak Moskou", weet Been, die denkt dat Flemming zijn opvolger zou kunnen zijn. "Ik vind Flemming absoluut een goede speler, dat laat hij nu al een hele lange tijd zien. Het is een andere type dan Guus Til, maar ik denk wel dat hij in dit systeem zou kunnen spelen. Het is een jongen die veel loopt, fysiek sterk."

"Wij hoorden dat Flemming anderhalf miljoen euro zou moeten kosten, dat zou ik wel aandurven", aldus Been, die waarschijnlijk doelt op de transferperikelen die afgelopen winterstop rond de aanvallende middenvelder speelden. Fortuna wees toen volgens Voetbal International een bod van 1,3 miljoen euro van Milwall af. In diverse media klonken vervolgens geluiden dat 1,5 miljoen euro voldoende zou zijn om Flemming weg te halen, maar de vraagprijs ligt inmiddels waarschijnlijk iets hoger, nu de nummer 10 op 11 goals en 4 assists in 27 competitieduels staat.

Flemming ligt nog twee jaar vast in Sittard en liet zich al eerder ontvallen Feyenoord en AZ te zien zitten als vervolgstap. "Als ik in Nederland nu Feyenoord en AZ ziet en je mag op de positie spelen waar nu Guus Til en Dani de Wit spelen, dan is het voor mijn gevoel gewoon prijsschieten", zei Flemming eind februari tegen ESPN. "Je hebt zoveel aanvallen in de box en krijgt zoveel kansen."

Is Zian Flemming een goede vervanger van Guus Til bij Feyenoord?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
72
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties