Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez na Lille - Ajax vernietigend over 'pannenkoek': 'Een regelrechte schande'

Laatste update:

"Op basis van het spel was het een terechte overwinning, maar die penalty is een regelrechte schande", zo begint Perez zijn analyse. Met 84 minuten op de klok dook Tagliafico op in het strafschopgebied na een afgeslagen voorzet. Sanches maakte zich breed, waarna de Argentijnse vleugelverdediger naar de grond ging. "Die pannenkoek krijgt nog de kans om het te herstellen, door naar de kant te gaan en te kijken. Het been van Sanches staat er al, Tagliafico springt erin. En ja, als je Tagliafico een beetje kent... Dat is de grootste schwalbekoning die er is. Vanuit het oogpunt van Ajax doet hij dit slim, maar het is natuurlijk een regelrechte schande."

Presentator Jan Joost van Gangelen wijst als 'advocaat van de duivel' op het feit dat Sanches niet de bal wil spelen en Tagliafico probeert te blokken. "Wat je nu gaat zeggen, is echt iets van iemand die niks van voetbal snapt", reageert Perez op Van Gangelen. "Het slaat helemaal nergens op. Want het been van Sanches staat er al. Tagliafico moet nog komen en hij springt erin. Maar goed, het is goed voor het Nederlands voetbal. Het moet alleen ook fair zijn en dit is toch een beetje oneerlijk. De scheidsrechter krijgt nog een kans om het aan de zijkant te bekijken."

"Ik weet niet of het bevestigd is, maar ik hoorde dat die scheidsrechter in zijn eigen land voor zes wedstrijden geschorst is en is teruggezet naar de tweede divisie", gaat de analist verder over Kruzliak. De 36-jarige Slowaakse scheidsrechter is inderdaad gestraft voor fouten tijdens het duel tussen DAC en AS Trencín. Eerder dit seizoen was Kruzliak nog wel actief tijdens de groepsfase van de Champions League, maar de komende tijd is hij actief op het tweede niveau van Slowakije. "De UEFA stelt al die mafkezen aan... Het is niet alleen in deze wedstrijd. Nu zit het mee, maar de volgende keer krijg je zo'n malloot en zit het tegen. Het is bloedirritant dat scheidsrechters niet normaal kunnen fluiten. Ze verdienen het om te winnen, maar dit was een steuntje in de rug."

"Ik vond het vrij licht. Je kan 'm geven. Hij zet zijn arm erin en duwt de tegenstander toch een beetje weg. Hij moet van hem afblijven, maar het is wel heel licht", zo oordeelt Theo Janssen in de studio van RTL over de strafschop. Jan Boskamp is het eens met zijn mede-analist: "Ik vind het geen penalty. Hij komt in contact omdat hij zichzelf breed maakt, maar hij geeft hem geen joekel. Als de VAR je roept, is dat al een teken dat die het geen penalty vindt."

Davy Klaassen vond de strafschop daarentegen wél terecht. "De penalty was wat makkelijk gegeven, maar wel terecht. Het leek licht. De scheidsrechter floot toch voor alles, dus het paste wel bij zijn stijl", zo oordeelde de middenvelder in gesprek met RTL. "We moeten niet denken dat we er al zijn, maar het is wel een goede uitslag. Dit is een goede uitgangspositie. Nu moeten we het afmaken. Ik denk dat zij meer gaan komen en niet af gaan wachten."

UEFA Europa League
Lille OSC
1 - 2
Ajax
Vond jij de strafschop voor Ajax terecht?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
18
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties