Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez onaangenaam verrast door Ajax-speler: 'Wandelvoetbal, dit kan niet!'

Laatste update:

Toen Perez Martha een paar keer had zien spelen, dacht hij iemand met een onuitputbare werklust te herkennen. De Deen wil daar na zaterdag echter op terugkomen.

"Martha, effe serieus", begint hij bij Dit was het Weekend. Daarop worden de beelden van Ajax - Sparta ingestart. "Ik zei een paar weken geleden dat hij veel met zijn man meeliep, maar dit is toch gewoon wandelvoetbal?"

"Het is jouw man, het is jouw spits, en hij loopt helemaal vrij!", roept een onthutste Perez. Collega Marciano Vink is minder ontdaan. "Het is een aanvaller. Hansen en Tavsan hebben vorige week al laten zien hoe makkelijk hij uit te spelen is. In de een-tegen-een is hij gewoon niet goed."

Perez gaat niet op Vinks punt in, maar kiest ervoor het zijne nogmaals te onderstrepen. "In de andere wedstrijden ging hij er wel voor als hij uitgekapt werd, maar dit bestaat gewoon niet. Dit kan echt niet."

Martha lijkt ondanks de slechte beurt zaterdag toch het vertrouwen te hebben van trainer John van 't Schip. Sinds Van 't Schip de vleugelspits van origine liet debuteren, werd vrijwel alles gewonnen in Eredivisie-verband.

Alleen tegen Almere City werden punten gemorst (2-2). In de Europa League geniet Martha tot dusver een reserverol.

Eredivisie
Ajax
2 - 1
Sparta Rotterdam

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
9
Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
27
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties