Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez pakt elftalfoto Ajax erbij en wijst naar zwakke schakel tegen Aston Villa

Laatste update:

Na een half uur spelen in Birmingham kwam Aston Villa op een voorsprong tegen het onmachtige Ajax. Eerst was doelman Ramaj te laat bij de doorgebroken Moussa Diaby. De Fransman aarzelde vervolgens iets te lang, waardoor Ramaj met een sliding alsnog kon ingrijpen.

Bij de daaropvolgende hoekschop was er geen houden meer aan voor Ajax. Douglas Luiz legde de bal bij de eerste op het hoofd van Watkins, die in alle vrijheid binnenkopte: 1-0. Vervolgens werd de doelpuntenmaker overigens geblesseerd naar de kant gehaald.

In de studio van ESPN kijkt Perez met bovenmatige interesse naar de elftalfoto van Ajax, waarop hij ziet dat Ramaj op zijn tenen staat.

"Hij is aan de kleine kant, maar wel een heel goede keeper, vind ik", concludeert Perez bij het zien van de foto. "Zie je hoe hij staat met zijn voeten?"

"Alleen deze wedstrijd vind ik dat hij veel en veel te nonchalant omgaat met de bal, en zijn teamgenoten te vaak in de problemen brengt. Hij moet er wel rekening mee houden dat Ajax iets sneller onder druk wordt gezet dan tegen Fortuna", aldus Perez.

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
18
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
45
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
12
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties