Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez pleit voor opvallende wijziging in Oranje-aanval: 'Probleem aan zijkant'

Laatste update:

Zo pleit de oud-middenvelder ervoor om Memphis Depay aan de zijkant te posteren. "Nederland heeft een probleem aan de zijkant", aldus Perez. "Nu deed Ryan Babel het goed, maar aan de andere zijkant is het bijna om het even om het even wie je opstelt. En Memphis is natuurlijk wel een kwaliteitsspeler. Dat zou betekenen dat je kwaliteit in de spits krijgt met Donyell Malen en kwaliteit aan de zijkant met Memphis. Dat is 'plus plus'."

Meer: Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld

Presentator en commentator Vincent Schildkamp vraagt zich af of Depay wel uit de spits gehaald moet worden in Oranje. "Maar Memphis is nu 25 of zo, moet hij dan de komende vijf à zes jaar in de spits staan? Dan kun je Malen niet gebruiken de komende vijf jaar", pareert Perez. "Ik vind dat het Nederlands elftal ook een ploeg is van: wie zijn in vorm? Malen is in bloedvorm. Ik vind dat Memphis dan als linksbuiten kan spelen en Babel op rechts."

Ook het middenveld is onderwerp van discussie. Donny van de Beek klopt nadrukkelijk op de deur en verdient volgens Perez ook een basisplaats. "Van de Beek is op dit moment ook in vorm. Hij is heel snel teruggekomen na zijn blessure. Dan stel je hem toch op?" Ook Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad is het daarmee eens. "Het ligt voor de hand. Marten de Roon heeft de laatste interlands niet geweldig gespeeld."

-
Wie moet er in de spits spelen bij Oranje de komende interlands?

Meer nieuws

Live meepraten in de Croky Cup: Union Sint-Gillis - Royal Antwerp FC
0
Toptalent Barcelona beloond na doorbraakseizoen: nieuw contract met megaclausule
0
'Arsenal gecharmeerd van Hato en Ramaj; keeper krijgt verrassende concurrentie'
32
'Op dat gebied zijn wij momenteel koploper, boven PSV en Ajax'
7
Oud-speler laat niets heel van 'kapotte' jeugdopdleiding Ajax en doet suggestie
9
Heftig nieuws: Maleisisch international op intensive care na aanval met zuur
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties