Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez reageert op interview: 'Wat Ten Hag heel vaak zegt klopt natuurlijk niet'

Laatste update:

Eerst kwam Ten Hag aan het woord voor de camera bij ESPN. De opluchting na de late winnende goal van Brian Brobbey was van het gezicht van de coach te lezen. "Natuurlijk is er opluchting als de goal lang uitblijft", aldus Ten Hag. "Je weet dat je in deze fase zeker moet winnen. Wat we goed hebben gedaan is dat we goed rustig zijn gebleven, het werd niet hectisch, en uiteindelijk maak je dan de goal. Het veldspel over de linkerkant vond ik in de eerste helft wel aardig. Rechts vond ik de bezetting niet goed, daar kwam weinig uit. Daar hebben we in de rust wat aan proberen te doen, al viel Steven ook uit met een blessure. Hij was donderdag al uitgevallen op de training en heeft gisteren niet getraind, uiteindelijk bleek dat het niet goed genoeg ging."

Ajax miste in Nijmegen onder anderen Lisandro Martínez, Noussair Mazraoui en Antony en kampt al de hele tweede seizoenshelft met veel afwezigen. "Daar hebben we toch wel wat problemen mee, met de vele wisselingen", aldus Ten Hag. "Met name in de laatste linie is het elke keer knippen en plakken. Voorin hebben we weinig diepte door het wegvallen van Antony, maar desalniettemin blijven we de wedstrijden winnen, en daar gaat het om. We moeten het met deze spelers doen en er het beste uit halen, dat doen we nu heel aardig."

Perez kwam direct na het interview van Ten Hag met een reactie. "Het gaat heel moeizaam en het gaat uiteraard makkelijker als je een ingespeeld elftal hebt", aldus de analist. "Maar het geeft ook wel aan dat het statement dat hij heel vaak heeft gemaakt over dat hij over zestien, zeventien basisspelers beschikt, dat klopt natuurlijk niet." Perez zag ook een groot lichtpunt bij Ajax: "Ik moet zeggen: Kenneth Taylor was totdat hij uitviel een stabiele factor in deze wedstrijd", aldus Perez, die zag hoe de middenvelder een verdienstelijk basisdebuut in de Eredivisie beleefde. "Hij deed helemaal geen domme dingen. Goed in zijn dribbels, goed in de passing, maar dan zie je ook wel: als je niet regelmatig speelt, dan is na het na 75 minuten ook op."

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
1
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
39
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
23
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties