Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez schrikt van Feyenoord - PSV: 'Vorig jaar gangmaker, nu is hij zó slecht'

Laatste update:

"Het viel mij op dat Arne Slot zó ongelooflijk complimenteus was, dat ik zoiets had van: wow, het klinkt alsof Feyenoord eigenlijk geen tegenstand had", opent Perez, terugblikkend op de wedstrijd van afgelopen vrijdag. "Wat was dit nou weer? Dit was bijna too much. Trainers vinden het ook altijd vrij belangrijk om te benoemen wie er allemaal wel en niet bij waren, en hoeveel doelpunten die verkochte spelers normaal wel niet maken."

"Hij vergeet alleen dat hij ook spelers heeft gehaald", vervolgt Perez. "En die hebben ze niet voor niets gehaald. Het moet natuurlijk wel iets meer bij elkaar komen. Het kampioenschap ligt wel meer open, want nu kun je niet met zekerheid zeggen dat Feyenoord het weer gaat winnen. Feyenoord heeft echt wel een aantal doelpunten ingeleverd en bovendien is er een heel nieuw middenveld."

Niet alleen denkt de analist dat de uitgaande en inkomende transfers invloed hadden op het spel van Feyenoord, want ook een aantal vaste krachten haalde niet het gebruikelijke niveau. "En dan de gangmaker van vorig jaar, Mats Wieffer, die was zó slecht. Dat was echt gek om naar te kijken. Zerrouki en Calvin Stengs moeten ook nog wennen. De ruimtes waren ook erg klein op het middenveld, en daar het PSV het beter voor elkaar dan Feyenoord", besluit Perez.

Super Cup
Feyenoord
0 - 1
PSV

Meer nieuws

AZ is helemaal klaar met Mathew Ryan en trekt stekker uit onderhandelingen
0
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
20
Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
158
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
27
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
13
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
133

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties