Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez speculeert over nieuwe club voor Ihattaren: 'Zoiets zal het wel zijn'

Laatste update:

"Dat komt niet meer goed. Het is beter om weg te gaan. Zijn contract loopt nog een jaar door en zoals het verhaal nu met Schmidt is, gaat dat niet meer werken", begint Arnold Bruggink. De laatste basisplaats van Ihattaren bij PSV dateert van 10 februari, toen hij in de bekerwedstrijd tegen Ajax (2-1 nederlaag) 81 minuten meespeelde. De laatste drie wedstrijden zat Ihattaren niet bij de selectie, volgens de officiële lezing omdat hij ziek is.

"Oké, hij speelt dan volgend seizoen niet bij PSV. Maar waar dan wel? Het zal altijd goed komen met Raiola als zaakwaarnemer, er zal wel een aantrekkelijke club zijn. Maar ik zie Ihattaren niet zeggen: 'Ik pak het op bij FC Utrecht'. De top of de buitenlandse clubs...", zegt Kenneth Perez. "Die gaan hem toch niet nemen?", reageert presentator Jan Joost van Gangelen op de woorden van Perez. "Misschien nemen ze hem erbij voor de lol, dan regelt Raiola een contract en speelt hij nooit."

"Dat is waar ik bang voor ben", gaat Perez verder. "Hij heeft dit seizoen qua voetbalontwikkeling een jaar weggegooid. Misschien heeft hij zich ontwikkeld op andere vlakken. Maar zie je hem bij AS Roma binnen komen dan dan daar wel spelen? Zoiets zal het wel zijn, gezien de contacten van Riaola. Daar lopen meer volwassen spelers rond. Ik vind het eigenlijk best wel een mooi vraagstuk, want dit is een van onze allergrootste talenten. Vorig jaar zat hij bij het Nederlands elftal.. Het moet niet zo eindigen dat je denkt: Ihattaren? Die was toch ook speler?"

Van Gangelen voorspelt dat het een 'marktplaatsactie' gaat worden. "Dat je volgende week leest dat hij naar Everton gaat", stelt de presentator. "Dat mag hij hopen", besluit Bruggink. De door PSV opgeleide Ihattaren - nog in het bezit van een tot medio 2022 lopend contract - speelde voorlopig 74 officiële wedstrijden voor de Eindhovenaren, waarin hij goed was voor 10 doelpunten en 11 assists.

Zie jij Mohamed Ihattaren komende zomer in Nederland blijven?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
10
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
21
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties