Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez stomverbaasd door scène uit Feyenoord-documentaire: 'Wauw!'

Laatste update:

De scène werd zondagochtend getoond in het programma Goedemorgen Oranje. Koevermans vraagt de jeugdtrainers om 'bijvoorbeeld in drie zinnen' de 'voetbalvisie' van Feyenoord toe te lichten. Waar staat Feyenoord voor? Er klinkt doodse stilte. "Wie het probleem van Feyenoord ooit heeft gebagatelliseerd, of niet heeft begrepen, hoeft alleen nog maar naar deze twee ijzige minuten te kijken", schreef Sjoerd Mossou zaterdag in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "De intieme kleedkamerscènes, de emoties van de supporters, de worstelingen van Dick Advocaat: ze kunnen allemaal niet tippen aan dit ene fragment van twee minuten. Hier wordt de tragiek van Feyenoord weergaloos gevangen."

"Dat de hoofd jeugdopleiding niet gewoon opstaat en zegt: Koevermans, dit is onze voetbalvisie. Wauw!", reageert Perez bij het programma van ESPN. "Het pijnlijke is dat er eerst een stilte valt. En dat Koevermans dan vraagt: is het de bal veroveren binnen vijf seconden? Is het aanvallend? Hij gaf ze nog alle opties om iets te zeggen. Er is natuurlijk heel veel kritiek op de jeugdopleiding van Feyenoord. Als ik dit dan zie, bevestigt dit het beeld dat de mensen die daar lopen wel iets van voetbalverstand zullen hebben, maar dat ze geen gezamenlijke visie hebben. Wauw. Ik ga dit wel kijken, trouwens."

"Het feit dat die vraag door de algemeen directeur gesteld moet worden, zegt natuurlijk wel iets", aldus Mossou, zondag ook aanwezig in het programma. "Dat weet ik niet", reageerde Perez. "Dat kan natuurlijk de opzet van een meeting zijn. Dat ze denken: wij gaan iets op papier zetten, wat is onze voetbalvisie? Dan verwacht je toch wel dat de hoofd jeugdopleiding opstaat en dat er een discussie op gang komt."

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
13
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties