Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drie clubs uit de Engelse top dingen om handtekening van Crysencio Summerville

Laatste update:

Engelse clubs dingen nadrukkelijk naar zijn handtekening, schrijft het Algemeen Dagblad. De top van de Premier League hengelt naar verluidt naar Summerville's diensten. Door de ochtendkrant worden Chelsea, Aston Villa en Liverpool genoemd als clubs die de Nederlander al langer op de korrel hebben.

Ondanks de pijnlijke nederlaag van zondag kan de 22-jarige Summerville persoonlijk terugkijken op een uitstekend seizoen. In de reguliere competitie bleek hij veelvuldig een plaag voor zijn tegenstanders. Het resulteerde in 19 goals en 9 assists. Tijdens de halve finales van de play-offs noteerde hij ook nog een treffer tegen Norwich City.

Summerville werd medio april uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Engelse Championship. Ook in het Elftal van het Jaar was een plekje voor de jeugdinternational van Oranje ingeruimd.

De transferwaarde van Summerville wordt door Transfermarkt momenteel geschat op twintig miljoen euro. Zijn contract bij Leeds United loopt door tot medio 2026.

Fabrizio Romano meldde eind april al dat Summerville in de zeer nadrukkelijke belangstelling van Liverpool staat. Volgens de transfermarktexpert is de aanvaller door meerdere scouts bekeken al ligt de prioriteit van the Reds volgens hem bij het versterken van de defensie.

Summerville doorliep de volledige jeugdopleiding van Feyenoord, maar werd in 2020 voor vlak voor zijn debuut in de hoofdmacht verkocht aan Leeds United. In 89 officiële duels namens the Whites kwam hij tot 25 goals en 12 assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Wilfred Genee krijgt genadeloze mededeling van zijn leiding bij Talpa
0
NOS noemt opvallende speler als nieuw 'wapen' na training Nederlands elftal
18
Live meepraten op het EK: Oostenrijk - Frankrijk
91
België begint EK met verrassende nederlaag na negatieve hoofdrol Romelu Lukaku
188
Engelse supporter wordt dag na wedstrijd tegen Servië wakker in het stadion
9
Tweetal uit Eredivisie maakt mogelijk samen met Kadioglu overstap naar Dortmund
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties