Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez uit zorgen: 'Ik weet niet wat ze deze week bij Ajax hebben gedaan…'

Laatste update:

"Ik denk dat Ten Hag zeer tevreden is met het resultaat, want AZ komt natuurlijk ook dichter en dichterbij. Vandaag was het dus heel belangrijk om punten te pakken om die voorsprong te behouden. Het spel an sich en zeker ook de blessures van de aanvallende spelers, en Veltman, die er nu bij komen, zullen wel zorgen baren. Dan kom je namelijk terecht in de categorie die vooral voor Jong Ajax heeft gevoetbald", reageert Kenneth Perez na afloop van de wedstrijd bij FOX Sports.

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

In the Zone | Gravenberch: 'Ik begon niet zo goed, dat had ook met zenuwen te maken'

De voormalige middenvelder vreest vooral in het geval van Babel en Promes voor langdurige absenties. De twee aanvallers kregen ogenschijnlijk allebei last van de hamstring en maakten daarna meteen het gebaar dat zij gewisseld moesten worden: "Meestal is dat niet een krampje, nee", gaat Perez, die zich verbaast over de vele spierblessures bij Ajax, verder. "Ik weet niet wat ze hebben gedaan deze week na dat verlies tegen FC Groningen. Maar als je vandaag drie blessures krijgt, twee hamstrings en dan de knie van Veltman, en dan nog twee spelers hebt die ook op het randje van een blessure zitten, Donny van de Beek en Carel Eiting, dan is dat niet best…"

Perez merkt op dat er tegenwoordig veel in kaart wordt gebracht wat betreft de fysieke gesteldheid van de spelers. De Deen denkt echter, afgaande op de hoeveelheid blessures van Ajax tegen PSV, dat er op dat gebied het een en ander misgelopen is in Amsterdam: "Het kan ook pech zijn, maar als je vier blessures hebt, waarvan er twee uit moeten en twee bijna, is dat veel. Ik ben niet bij de training geweest, maar meestal is dat geen goed teken." De blessures komen voor Ajax op een vervelend moment, aangezien er met een bekerduel met Vitesse en het bezoek aan FC Utrecht een drukke week aankomt voor de Amsterdammers. Over ruim twee weken staat bovendien de eerste wedstrijd in de Europa League tegen Getafe op het programma.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties