Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez velt hard oordeel over miljoenenaankoop PSV: 'Lijkt wel een amateur'

Laatste update:

PSV wist zondagmiddag betrekkelijk eenvoudig te winnen van FC Volendam. In het KRAS Stadion boog de ploeg van Peter Bosz een 1-0 achterstand om in een 1-5 overwinning. Toch moest Lozano het ontgelden bij Perez.

"PSV heeft echt veel individuele kwaliteiten, behalve Lozano. Ik weet niet wat hij aan het doen is de afgelopen vier á vijf wedstrijden, maar het lijkt helemaal nergens op."

Perez vindt dat de linkervleugelspits van de Eindhovenaren zelfs op en amateur begint te lijken. "Hij lijkt wel een amateur. Het is krankzinnig, want ik ben best wel fan van Lozano…"

Perez legt uit waarom hij zo graag naar de voor 15 miljoen euro van Napoli overgekomen Mexicaan kijkt. "Hij is anders dan anderen. Hij is zakelijk. Op de moeilijke momenten staat hij op. Ik had ook wel iets van hem verwacht tegen Ajax vorige week (1-1), maar ik weet de laatste wedstrijden niet wat ik zie."

Ondanks het feit dat Lozano niet lekker in de wedstrijd zat, heeft Perez alsnog genoten van PSV. "Het is zo duidelijk wat iedereen moet doen bij PSV. Het is een kwestie van tijd voor ze gaan scoren in een wedstrijd."

"Ze weten precies wat ze moeten doen. Ze weten wat ze moeten doen als ze aanvallen en als ze verdedigen. Het was vandaag iets minder dan normaal, maar ze creëren alsnog genoeg kansen", besluit de Deense analist.

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
16
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
7
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
11
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties