Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez verbaast zich over acties potentiële Ajax-trainer: 'Zou je dat wel doen?'

Laatste update:

Een van de trainers die wordt gelinkt aan de openstaande vacature is de momenteel clubloze Pascal Jansen. De 51-jarige oefenmeester kreeg in januari zijn congé bij AZ. Zijn naam werd vervolgens al snel in één adem genoemd met Ajax.

Jansen liet zijn gezicht hierna ook meerdere keren zien in de Johan Cruijff ArenA. "Vind je dat niet opvallend? Zou je dat wel doen?", vraagt Kenneth Perez zich hardop af bij Voetbalpraat. "Hij werd genoemd als potentiële trainer en was tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd direct als toeschouwer aanwezig in de Johan Cruijff ArenA."

"Het deed mij een beetje denken aan Peter Bosz, die vorig seizoen in uitzendingen van Rondo en Studio Voetbal zei dat hij openstond voor een nieuw dienstverband bij Ajax als de Amsterdammers hem zouden bellen", haakt presentator Wouter Bouwman in.

Willem Vissers, die eveneens aanwezig is in het praatprogramma, weet waarom Jansen al meerdere keren werd gespot bij thuisduels van Ajax. "Hij is heel goed bevriend met de vader van Steven Bergwijn. Zij zaten onlangs ook samen bij een duel in een skybox."

Jansen liet op Tweede Paasdag andermaal zijn gezicht zien in Amsterdam. Hij was maandagmiddag aandachtig toeschouwer op Sportpark De Toekomst, waar Ajax Onder 17 deelnam aan de Future Cup.

"Bergwijn was ook actief op de Future Cup?", vraagt Perez dan ook cynisch aan Vissers, waarna de journalist antwoordt: "Jansen wil misschien gewoon naar jeugdvoetbal gaan kijken." Perez blijft het echter vreemd vinden: "Ik zou misschien eerder zeggen: 'Daar ga ik dan niet heen.'"

Meer nieuws

Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
0
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
0
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
11
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties