Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez verbijsterd door 'blunder van de bovenste plank': 'Zó kortzichtig en dom'

Laatste update:

In het kielzog van Pardew arriveerden er afgelopen maand acht versterkingen, waardoor onder meer Lex Immers en Aaron Meijers het nu moeten stellen met een reserverol. "Ze zijn niet minder dan wat aangetrokken is, dat is een understatement. Het zijn dezelfde jongens die de afgelopen jaren nog negende en elfde zijn geworden. Op bepaalde posities missen ze iets extra's, dat is gewoon zo. Maar in plaats van er acht te halen, had ik er twee gehaald die je daadwerkelijk sterker maken", stelt Been.

"De spelers die bij ADO zitten, bijvoorbeeld Lex Immers, Tom Beugelsdijk en Aaron Meijers, weten waar het om gaat, de club zit in hun hart. Die acht nieuwelingen hebben zoiets van: dan degraderen we en dan gaan we terug naar Engeland. Dan kan je weer helemaal opnieuw beginnen", vervolgt de analist annex oefenmeester. Perez haakt in: "Wat een blunder, joh. Wat een gigantische blunder. Even serieus, dan haal je een Engelse trainer. Oké, dat kan. Steve McClaren is ook kampioen geworden."

"Maar hij kent de competitie totaal niet en dan geef je hem een carte blanche, van: ken jij nog wat spelers? Ja hoor, die kent hij wel. Dan haal je een batterij uit Engeland en dat voegt echt heel weinig toe. Misschien helemaal niks", zo klinkt het stellig uit de mond van Perez. "Ik vind dat zó kortzichtig en ongelofelijk dom. Dit past toch totaal niet bij ADO? Immers en Meijers hebben misschien hun beste tijd gehad, dat kan. Maar dat zijn jongens die voor ADO willen vechten. Dat willen Stubbs en De Bock echt niet. Wat kan het hun toch schelen? Het is een blunder van de bovenste plank. Belachelijk, echt belachelijk."

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties