Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez verzucht: 'Goede speler, maar het is allemaal een beetje voorspelbaar'

Laatste update:

"Ik vind hem een goede speler, maar het is wel allemaal een beetje voorspelbaar", verzucht de Deense analist zaterdag bij FOX Sports. Perez wijst onder meer op de terugkeer van Leroy Fer, die vorig jaar door Feyenoord transfervrij werd opgepikt bij Swansea City. De Guzman doorliep een deel van de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde tussen 2005 en 2010 in de hoofdmacht van de havenclub, alvorens hij buitenlandse avonturen beleefde in Spanje, Wales, Italië en Duitsland. Volgens Perez zou hij Feyenoord wel 'een kwaliteitsinjectie' geven. "Kökcü en Fer zijn op dit moment zekerheidjes op het middenveld. Toornstra kan dan ook nog op het middenveld spelen, maar als Fer wegvalt, dan heb je niets meer achter de hand", waarschuwt de oud-middenvelder.

"Ik denk niet dat het versterken van het middenveld op dit moment prioriteit heeft voor Feyenoord", haakt collega-analist Arnold Bruggink in. "Fer is de meest controlerende speler op het middenveld, maar daarvoor heb je Toornstra, Diemers, Kökcü en Wouter Burger eventueel. Waarom zou je De Guzman dan halen?" Bruggink en Perez zijn het in elk geval met elkaar eens dat Feyenoord op dit moment vooral behoefte heeft aan versterking centraal achterin. "Is het geen optie dat als Feyenoord er niet in slaagt een geschikte centrale verdediger te halen, Fer naar achter wordt gehaald en De Guzman op het middenveld gaat spelen? Dan creëer je op die manier een extra optie", filosofeert Perez hardoop.

Bruggink is echter niet overtuigd, mede omdat De Guzman geen restwaarde zou hebben. "Hij zit relatief gezien aan het einde van zijn carrière en zal in de toekomst geen geld meer opleveren. Ik denk dat Feyenoord juist moet proberen om kapitaal te maken. Als je nu transfervrije spelers gaat halen zoals De Guzman, zullen er weer andere spelers buiten de boot vallen. Als je in plaats daarvan aan de gang gaat met die spelers, leveren ze over twee jaar weer geld op. Van De Guzman weet je dat het een tijdelijke oplossing is."

Meer nieuws

Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
78
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties