Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez voorspelt wat de fans van Ajax zullen zeggen na het verlies tegen PSV

Laatste update:

Gorter zat dus al in de eerste helft mis bij een voorzet van Cody Gakpo op Til, die daardoor in een leeg doel kon koppen. Het werd nog erger voor de keeper van Ajax, die de voorkeur kreeg boven Remko Pasveer, toen hij in de tweede helft grabbelde op een zwabberbal van Armando Obispo. Gakpo tikte de rebound in. "Ik vind het toch wel sneu", reageert Marciano Vink na afloop.

"Waarom is het sneu?", vraagt Perez zich af. "Bij de 1-2 komt hij ook te laat... Je doet mee bij de grote jongens... Dat is wel zoals het is. Zo gaat dat in het voetbal." Vink toont desalniettemin medelijden. "Vorig jaar zat hij natuurlijk achter twee oudere keepers bij Ajax 1 (Pasveer en Maarten Stekelenburg, red.)", aldus Vink. "Hij heeft in Jong Ajax gespeeld en moest daar ook nog rouleren met andere keepers. Dan krijg je de kans, en in principe was er in de eerste helft niks aan de hand. Als je een wedstrijd verliest doordat jij zo'n blunder maakt, dan is dat natuurlijk pijnlijk."

Kees Kwakman zag dat het afstandsschot van Obispo verradelijk hard op Gorter afkwam. "Maar dan moet je hem gewoon wegstompen met de vuisten", aldus de oud-middenvelder. "Ja, dat probeerde hij ook, maar met de vlakke hand", reageert Perez. "Dit is niet sneu, want het is onderdeel van het voetbal. Maar het zijn wel moeilijke ballen en dan gaat het erom of je net wel of net niet de goede beslissing neemt."

Vink herhaalt over de defensie van Ajax wat hij ook al in de rust zei: er ontbreekt lengte. "Het eerste half uur had PSV het heel zwaar en speelde Ajax toch wel heel goed. Vanaf de 1-1 kwam PSV beter in de wedstrijd en had Ajax toch wel veel moeite met het koppel Luuk de Jong-Guus Til. Dat is toch iets waar Ajax over na moet denken, want tegenstanders hebben weleens lange spitsen."

Heeft Ajax een nieuwe doelman nodig?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties