Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez wijst beste speler eerste seizoenshelft aan: 'Hij heeft geen snelheid'

Laatste update:

"Hakim Ziyech was natuurlijk ook een hele goede keuze geweest, maar ik vind de moeilijkheidsfactor, en dan heb ik het ook over de Champions League, om bij Ajax achterin te staan hoger", begint Perez zijn analyse. "Je staat een-op-een en hij heeft eigenlijk geen snelheid. Ik vind het heel knap hoe hij dat oplost en eigenlijk begint elke aanval van Ajax bij hem. Hij begon moeizaam omdat hij een hele tijd niet gespeeld had, dat is alweer anderhalf jaar geleden, en vanwege de manier waarop hij het afgelopen halfjaar heeft gespeeld, vind ik hem de beste speler."

Perez werd ook gevraagd naar het grootste talent in de eerste helft van het seizoen en na lang nadenken kwam de Deen uiteindelijk uit bij AZ-aanvaller Myron Boadu: "Ik twijfelde ontzettend tussen Mohamed Ihattaren en Boadu en wat ik eigenlijk heb laten meewegen is de teamprestatie. Ik heb PSV als grootste tegenvaller en daar is Ihattaren natuurlijk ook een onderdeel van, ook al vind ik hem een gigantisch talent en een mooie speler."

Boadu staat wat Perez betreft dus een treetje hoger en dat komt mede door de manier waarop de jongeling de spitspositie invult. De achttienjarige aanvalsleider van AZ maakte dit seizoen al elf doelpunten in de Nederlandse competitie: "Hij heeft heel veel kenmerken van een goede spits, hij heeft snelheid, maakt veel goals, kan ook in de bal spelen, maar hij is gelukkig ook iemand die het niet erg vindt om de diepte in te gaan. En dat mis ik weleens bij spelers die ook die snelheid hebben."

"Hij is international en wie weet moet hij op het EK wel gaan schitteren voor Nederland", sluit Perez af. Memphis Depay en Donyell Malen gelden vanwege blessures momenteel als twijfelgevallen voor het volgend jaar georganiseerde toernooi, waardoor Boadu voor bondscoach Ronald Koeman mogelijk een logische vervanger is.

Vind jij Daley Blind ook de beste speler van de eerste seizoenshelft?

Meer nieuws

Gijp snapt niks van aanstelling Lodeweges en oppert 102-voudig international
2
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 in de Eerste Divisie wonnen?
1
KNVB grijpt keihard in en legt scheidsrechter levenslange schorsing op
7
Brian Brobbey weet waarin hij volgend seizoen bij Ajax moet verbeteren
5
FC Dordrecht weet overwicht tegen FC Emmen niet om te zetten in zege
11
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties