Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez wijst vier uitblinkers aan bij Ajax: 'Goh, wat is die jongen goed!'

Laatste update:

"Ik vond dat er vier uitblinkers waren", begint Perez. "Twee volwassen spelers en twee iets jonger. Jorrel Hato en die linksback (Ar'jany Martha, red.). Die heeft echt goede kwaliteiten. Van de ervaren spelers was Bergwijn echt de gangmaker, samen met Ramaj. Goh, wat is die jongen (Ramaj, red.) goed."

Wat Perez mogelijk niet wist is dat Ramaj slechts 22 jaar is. De jonge Duitser kwam deze zomer over van Eintracht Frankfurt en maakte tegen Volendam een volwassen indruk. Hij was rustig aan de bal en had belangrijke reddingen in huis op pogingen van Robert Mühren en Damon Mirani.

Ook Van 't Schip was dolenthousiast over zijn doelman. "De keeper was geweldig. Aan de bal was hij goed, maar ook de reddingen, daar staat hij voor." Ramaj krijgt voorlopig de voorkeur boven Remko Pasveer. Jay Gorter en Gerónimo Rulli zijn geblesseerd.

De grootste winst vindt Perez dat Ajax onder de eerste druk uitvoetbalt. "Nu spelen ze in ieder geval het middenveld of de buitenspelers in. Er is veel meer beweging. Dat is positief. Ik vond het ook opvallend dat alle spelers zeiden dat er een plan was. Dat klinkt alsof de vorige trainer (Maurice Steijn, red.) geen enkel idee had wat ze gingen doen."

"Dat geeft maar aan dat een trainer levensbelangrijk is voor een club en een spelersgroep. Het is echt niet alleen de kwaliteit van de spelers. Tuurlijk, dat is mooi meegenomen. Maar een trainer analyseert de kwaliteiten, bepaalt hoe hoog de lat komt te liggen en wat de standaard moet zijn binnen een team. Een spelersgroep heeft leiding en een plan nodig."

Ramaj maakte zijn debuut in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, toen Gorter na een kwartier moest afhaken met een blessure. Vervolgens behield de Duitser zijn plek. Volgens Steven Bergwijn laat de sluitpost zich ook op de training zien. "Hij heeft ons uitstekend in de wedstrijd gehouden", aldus de captain.

Eredivisie
Ajax
2 - 0
FC Volendam
Vond jij Diant Ramaj de grootste uitblinker bij Ajax?

Meer nieuws

Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
3
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
47
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
20
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
92
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties