Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez ziet een club totaal niet zitten voor Gakpo: 'Veel te goed voor'

Laatste update:

"Jij hebt een soort marker neergezet voor Gakpo: Tottenham Hotspur, Arsenal, subtop", legt ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen voor aan Perez. "Sevilla en Valencia", voegt de oud-speler toe aan dat rijtje. Journalist Sjoerd Mossou ziet een eventuele overstap van Gakpo naar Benfica sowieso niet zitten: "Dat is moeilijk man, in Portugal, als aanvaller. Het lijkt mij een enorme overstap ook." Perez ziet wat betreft de aanvaller van PSV op een lijn met Mossou.

Meer: Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

Kenneth Perez vindt dat Cody Gakpo niet voor Benfica moet kiezen.

"Gakpo is daar veel te goed voor. De Portugese liga is ongeveer hetzelfde als hier", zo oordeelt de analist van de betaalzender. "Nee, hij moet wel naar een van de top vijf-competities." Arnold Bruggink haakt in door Donyell Malen als voorbeeld te nemen. De voormalig PSV'er maakt een wisselvallig eerste jaar door bij Borussia Dortmund. "Is Gakpo voor je gevoel niet beter dan Malen was, toen hij wegging?", vraagt Van Gangelen in dat kader gelijk aan Bruggink. "Om Malen hing altijd dat hij relatief lui is, en Gakpo heeft dat natuurlijk absoluut niet. Die wil werken en zich echt aan het team aanpassen. Malen was natuurlijk iets luier in de zin dat hij iets meer op zijn momenten wachtte", zo analyseert Bruggink.

Mossou moet nog maar zien of Gakpo PSV daadwerkelijk gaat verlaten. "Maar gaan jullie er helemaal vanuit dat hij weggaat dan?", legt de journalist voor aan zijn tafelgenoten. "Ik wel, want op een gegeven moment komen er wel clubs. Hij heeft zich fantastisch geëtaleerd de laatste paar weken. In de bekerfinale pakte hij een goal en nu ook tegen Feyenoord. Dat zijn de wedstrijden waar je op beoordeeld wordt", aldus Perez.

Ben jij het eens met Kenneth Perez over Cody Gakpo?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
83
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
24
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties