Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez ziet 'groot lichtpunt' in selectie van Ajax ondanks 2-0 nederlaag bij AZ

Laatste update:

Ajax liep zondagmiddag tegen een pijnlijke nederlaag op bij AZ. De Amsterdammers kwamen ook met vijf verdedigers zwak voor de dag en werden geslacht door twee goede doelpunten van Ruben van Bommel: 2-0.

Ondanks de verliespartij begint Perez zijn terugblik op de wedstrijd positief. Kaplan kwam namelijk voor het eerst in actie namens Ajax 1 sinds hij in de zomer van 2022 de overstap maakte van Trabzonspor.

"De uitslag is een goede afspiegeling van de wedstrijd", concludeert Perez na afloop van het duel voor de camera van ESPN. "Een reguliere overwinning voor AZ, dat overigens niet groots speelde."

"Ajax kreeg zeker in de tweede helft ook wel kansen. Er werd natuurlijk op het nippertje een doelpunt (van Brian Brobbey, red.) afgekeurd. Ten opzichte van afgelopen donderdag vond ik het iets beter bij Ajax. Kijk, donderdag was het gewoon abominabel."

"Voor mij was er een groot lichtpunt: Ahmetcan Kaplan. Hij maakte vandaag zijn debuut nadat hij een tijd met een kruisbandblessure liep te sukkelen."

"Als hij er wat langer speelt en meer speeltijd krijgt, dan zal hij waarschijnlijk een versterking zijn achterin. Dan kun je misschien van twee tegendoelpunten per wedstrijd terug naar één tegendoelpunt per wedstrijd."

Meer nieuws

Chelsea kruipt door het oog van de naald met uiterst belangrijke late zege
6
Borussia Dortmund levert absolute wanprestatie en verliest dik na blunders
5
Brahim Díaz neemt Real Madrid bij de hand tegen gedegradeerd Granada
13
Aangeslagen Joshua Zirkzee raakt geblesseerd; Bologna dicht bij Champions League
4
Sørloth (ex-FC Groningen) dingt door dubbelslag mee om topscorerstitel in LaLiga
6
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties