Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez ziet lichtpunt bij Ajax: 'Die jongen doet het hartstikke goed, onbevangen'

Laatste update:

Ajax maakt aan de bal een vrij goede indruk op Perez. "Er zit een lijn in het aanvalsspel. Niet eindeloos heen en weer tikken." Martha speelt daarin een goede rol. "Die speelt onbevangen, speelt de bal meestal naar de goede kleur en heeft goede voorzetten."

Perez benoemt nog een positief aspect aan het spel van Martha. "De afwisseling met Steven Bergwijn (de linksbuiten van Ajax, red.) loopt heel goed: de een gaat aan de buitenkant staan, de ander naar binnen. Daardoor kom je een linie verder in balbezit."

Minder positief is Perez over Steven Berghuis, die enkele goede kansen miste. Met name de eerste, die panklaar gelegd werd door Brian Brobbey, was een enorme misser. "De kwaliteit van het afwerken is het negatieve bij Ajax, waarbij Berghuis heel matig afwerkt. Met zijn traptechniek zijn het hele grote kansen die hij laat liggen. Dat is beneden zijn niveau. Ik telde hem al, die eerste."

John van 't Schip laat Berghuis opnieuw als rechtsbuiten spelen. "Ik zie hem ook het liefst als rechtsbuiten, ik vind hem een matige middenvelder. Als rechtsbuiten heeft hij ook carrière gemaakt, maar hij moet het wel afmaken vandaag", aldus Perez.

Volendam kwam niet tot een echte kans. Perez verwacht dat Ajax de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe trekt. "Ik verwacht dat de bal wel een keer goed gaat vallen voor Ajax, dan zal het wel een overwinning worden."

Meer nieuws

Beelden: 'Frenkie-vervanger' Ian Maatsen vierde al vakantie op een luxe jacht
1
Moet PSV vrezen? Meerdere kapers op de kust voor target Ryan Flamingo
14
Ruzie in kamp Duitsland: 4000 fans zien twee spelers het aan de stok krijgen
20
Rapport Oranje: 2 spelers steken met kop en schouders boven de rest uit
70
Derksen doet zweetband om en pakt besluit Koeman en Memphis Depay aan
70
Vitesse ziet potentiële geldschieter wegvallen en richt pijlen op buitenland
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties