Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez ziet sentiment rondom Mislintat omslaan: 'Dat is toch niet te geloven?'

Laatste update:

"Ik kom heel veel mensen tegen die zeggen: 'Wat moet Ajax daar nou mee? Wat weet hij daar nou van? Die kan er helemaal niks van'", analyseert Perez het oorspronkelijke sentiment rondom Mislintat. "Hij heeft een halve persconferentie gegeven en iedereen die ik tegenkom: 'Nou, we hebben nu echt de juiste man. Die weet waarover hij praat en zegt zinnige dingen. Nu hebben we echt iemand waar we vertrouwen in hebben'. Dat is toch niet te geloven?", aldus de verbaasde analist.

"En dat is puur omdat hij zinnen achter elkaar kan zetten en redelijk normale dingen zegt. De mensen die tot nu toe aan het roer stonden bij Ajax waren communicatief niet echt heel erg sterk", lijk Perez te verwijzen naar de onlangs vertrokken algemeen directeur Edwin van der Sar. "Dus omdat hij (Mislintat, red.) normale dingen zegt, heeft iedereen zoiets van: 'Zo, Ajax heeft er nu eentje'. Dat vond ik een opvallend verschijnsel deze week."

Willem Vissers van De Volkskrant vindt het storend dat Mislintat direct zoveel weerstand opriep bij veel mensen. "Ajax trekt die man aan en geef hem gewoon even een kans. Kijk met welke spelers hij komt en welke trainer hij haalt. En als ze straks na zes wedstrijden twee punten hebben, dan kunnen we zeggen: 'Ja, er klopt iets niet, jongen'. Maar Ajax heeft iemand die kan communiceren, blijkbaar is dat al zo'n grote vooruitgang dat mensen daar blij mee zijn."

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
26
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties