Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'

Laatste update:

De 21-jarige Nederlander kan na een uitleenbeurt aan RB Leipzig terugkeren naar Paris Saint-Germain of kiezen om er nog een seizoen op huurbasis bij die Roten Bullen bij te plakken Mundo Deportivo meldde daarnaast eerder dat het door een speciale clausule in zijn contract niet ondenkbaar is dat Simons volgend seizoen voor FC Barcelona uitkomt.

De verbintenis van de aanvallende middenvelder annex buitenspeler bevat een bepaalde bepaling die hem het recht geeft om zelf een club uit te kiezen indien hij wederom verhuurd wordt.

Ook Bayern heeft van Simons een target voor de zomerse transferwindow gemaakt. Vooral sportief directeur Max Eberl is groot voorstander van zijn komst. Eberl was in de zomer van 2023 werkzaam voor Leipzig en maakte zich destijds sterk voor het huren van de Nederlandse creatieveling.

Simons groeide bij Leipzig uit tot een van de grote smaakmakers. Hij kwam in totaal tot 43 officiële duels, waarin hij goed was voor 10 goals en 15 assists.

Interesse Bayern


Volgens Plettenberg is een transfer van Simons naar Bayern München moeilijk te realiseren. De Duitse topclub moet volgens zijn berichtgeving eerst ruimte maken in de selectie. Op het moment dat Bayern hierin is geslaagd, is de kans groot dat Simons al een keuze heeft gemaakt over zijn sportieve toekomst.

Sky verwacht dat de aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller een prijskaartje van 60 tot 70 miljoen euro om zijn nek heeft hangen en voor de start van het EK 2024, op 14 juni, al de knoop doorhakt over zijn nieuwe club. De tijd begint dus te dringen voor Bayern, ook omdat er nog geen nieuwe trainer voor komend seizoen is gevonden.

Meer nieuws

Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
10
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
14
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
8
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
29
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties