Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Perisic realiseerde zich dat het geen echt aanbod was, dat hij was opgelicht'

Laatste update:

"Er was een verhaal dat er een club in de markt was voor Perisic. Hij is een professional, begrijpt zijn rol en was eerder deze week al in een andere bui. Deze dingen kunnen nu eenmaal gebeuren op de transfermarkt. Perisic kreeg een zeer aantrekkelijk aanbod en had wel oren naar een transfer. Hij realiseerde zich dat het geen echt aanbod was, dat hij was opgelicht en nam een stap terug", zegt Spalletti na de bekerwedstrijd tegen Lazio in gesprek met Rai Sport. Inter werd na het nemen van strafschoppen geëlimineerd in de Coppa Italia.

"Hij zal nu de training hervatten en zodra hij met zijn hoofd weer volledig bij Inter is, zullen we hem weer laten spelen. Net als Radja Nainggolan, die terugkeert van een blessure, heeft hij tijd op het veld en geduld nodig", gaat de oefenmeester verder. Zijn ploeg maakte diep in de blessuretijd van de verlenging gelijk tegen Lazio vanuit een penalty, die werd gegeven na inmenging van de videoscheidsrechter. Stefan Radu kreeg vervolgens nog een rode prent voor zijn protesten tegen de beslissing om een strafschop te geven.

"Vraag alsjeblieft aan iemand anders of het een penalty was. Als een vrije trap nog niet is genomen en je werkt al iemand naar de grond, is het in mijn ogen nog steeds een strafschop. We kunnen het beter over de wedstrijd hebben dan over deze incidenten", stelt Spalletti. "We begonnen nerveus en misten scherpte in de passing. De wedstrijd leek volledig in balans en kon in mijn ogen alleen maar beslist worden door strafschoppen."

Had jij Ivan Perisic bij Arsenal willen zien?

Meer nieuws

Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
1
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
3
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties