Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perr Schuurs aangepakt: 'Hij is geen echte, zoals Matthijs de Ligt'

Laatste update:

Kistemaker kent Ten Hag vanuit zijn tijd bij De Graafschap. De twee hebben nog altijd goed contact en Ten Hag gaat regelmatig op bezoek bij Kistemaker in Heemskerk. De kritiek die de coach van de Amsterdammers in de media te verwerken krijgt vindt Kistemaker niet altijd terecht. "Erik is misschien wat bedachtzamer dan ik, maar gewoon een geweldig goed mens. We zijn het echt niet altijd met elkaar eens. Hij weet hoe ik over bepaalde spelers denk", aldus Kistemaker in De Telegraaf. "Ik vind Perr Schuurs bijvoorbeeld te slap, terwijl hij ervan overtuigd is dat-ie een topper van hem kan maken. Te vaak wordt hij op de achterlijn nog door zijn benen gespeeld. Dat kan echt niet. In mijn tijd was die aanvaller zijn knieschijf kwijt geweest. Schuurs is geen echte, zoals Matthijs de Ligt."

In 1990 haalde Kistemaker de huidige Ajax-trainer naar Doetinchem. "Een eigenwijs ventje", noemt hij Ten Hag in de krant. "Maar hij kon wél voetballen. En hij was geen zeikerdje. Hoewel ik spelers flink afkneep op het trainingsveld, piepte hij nooit. We hadden een geweldige ploeg, dus het was knokken voor een plekje op het middenveld." Ten Hag en Kistemaker waren het in Doetinchem niet altijd met elkaar eens. "Tegen Ajax wilde ik hem rechtsback zetten. Daar had hij eigenlijk geen trek in. 'Dan ga je maar hoog op de tribune zitten', zei ik. Toen koos Haggie eieren voor zijn geld. En hij speelde goed die dag."

Ben jij het eens met Simon Kistemaker over Perr Schuurs?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties