Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perr Schuurs verschijnt na uitstekend debuutjaar op shortlist in Londen

Laatste update:

The Athletic schrijft dat Schuurs bij Palace wordt gezien als een welkome versterking, daar centrale verdedigers Marc Guéhi en Joachim Andersen de club na een goed seizoen dreigen te verlaten. Guéhi staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur en Arsenal, terwijl Andersen interesse geniet van Newcastle United. Palace zou echter moeten afwachten totdat minimaal één van de verdedigers verkocht wordt. Niet alleen om ruimte vrij te maken in de selectie, maar ook om de financiële middelen te verkrijgen om in de buurt te kunnen komen van de vraagprijs van Torino. Momenteel wordt die gezien als te hoog.

Een verkoop van Guéhi of Andersen zou dus verandering in de zaak kunnen brengen. Wat de precieze vraagprijs van Torino is, is niet geheel duidelijk. Wel wist Tuttosport in februari te melden dat de club denkt aan een bedrag van om en nabij de vijftig miljoen euro. Mocht Palace er daadwerkelijk in slagen Schuurs te strikken, zal de Nederlander zeer vermoedelijk de duurst inkomende transfer van the Eagles ooit zijn. Tot op heden is Christian Benteke de duurste aankoop van de club ooit. De Belg kwam in het seizoen 2016/17 voor 31,2 miljoen euro over van Liverpool.

Gedurende het afgelopen seizoen repten meerdere Italiaanse media over de interesse van Tottenham Hotspur, Liverpool en Manchester United. Bij laatstgenoemde zou Schuurs oude bekende Erik ten Hag weer tegenkomen, onder wie hij bij Ajax veelal reservespeler was. De laatste weken wordt vooral Napoli echter gezien als de meest waarschijnlijke nieuwe werkgever van Schuurs. Een week geleden meldde DAZN in Italië dat Schuurs in de concrete belangstelling staat van de regerend landskampioen. De Limburger zou in het Stadio Diego Armando Maradona de opvolger moeten worden van Kim Min-jae, die zijn carrière naar alle waarschijnlijkheid vervolgt bij Bayern München.

Meer nieuws

Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
0
Vangelis Pavlidis lijkt AZ te verlaten voor Champions League-deelnemer
27
'Gimenez topprioriteit voor Milan; enorme vraagprijs kan struikelblok vormen'
48
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
4
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Liverpool wil concurrent óf vervanger van Salah uit de Premier League strikken
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties